Automatisk aflæsning og kontering

Scan ONE aflæser automatisk alle bogføringsoplysningerne på dine kreditorfaktuaer og kvitteringer. Du får et hurtigt overblik over hvilke konteringsoplysninger der skal justeres og programmet lærer selv hvilke konti du benytter i dit regnskabsprogram på forskellige typer af poster. Når oplysningerne er udfyldt overføres de direkte til kassekladden i dit regnskabsprogram uden ventetid.. Så nemt er det.

Indlæsning via smartphone eller email

Undgå kaos med fysiske bilag og kvitteringer. Tag et billede af din kvittering med din smartphone og send den direkte til Scan ONE. Systemet har kvitteringen øjeblikkeligt. Det er også muligt at sende bilag via email, scanner eller fra en mappe på din computer.

Gratis prøveperiode og ingen startgebyr

Opsætning af Scan ONE gøres nemt og du er ”køreklar” efter 10 min. Videoer hjælper dig med de vigtigste funktioner, men har du spørgsmål sidder vi klar ved telefon eller mail. Du kan prøve programmet gratis i en måned og selv finde ud af de mange fordele ved at bruge programmet.

Betal kun for forbrug, og intet andet

Vi har ingen opstartgebyrer eller abonnement i forbindelse med brug af Scan ONE. Du betaler kun pr. bilag som du sender igennem Scan ONE. Enkelte tillægsmoduler kan dog tilkøbes til fornuftige priser.

Godkendelsesflow

Send elektronisk fakturaer til betalingsgodkendelse rundt i jeres virksomhed og spar tid på omdeling af fysiske fakturaer. Dette sikrer at bilag kan godkendes rettidigt og at de ikke bliver væk. Denne funktion er en fordel hvis I benytter prokuragrænser, projektstyring eller har flere afdelinger. Godkendelse sendes via mail, med link så man kan se bilaget som skal godkendes.

Vi har gjort det nemt for dig

Scan ONE giver dig masser af hjælp når der skal konteres hurtig og effektivt. Du har godt overblik på både bilag og posterings data samtidig. Fundet posteringsdata på bilag er overstreget, så du hurtigt kan validere den automatiske aflæsning. Eventuelt manglende data indsættes nemt ved tryk på tekst i bilaget. Tunge indtastninger som FIK kontrolleres med modulus kontrol for ekstra sikkerhed.

Scan ONE lærer dig (og alle andre) at kende

Efterhånden som du bruger Scan ONE, vil du opleve endnu flere tidbesparende fordele. Programmet laver statistik på dine konteringer på de forskellige bilag, så den kommer med forslag til bla konto, modkonto og afdeling. Ved højt brug indsættes data automatisk. Programmer indsamler også data for forskellige bilag på tværs alle kunder, så aflæsning af data bliver bedre og bedre. Til gavn for dig allerede inden du kommer i gang..

Aflæsning af Projekt og Afdeling (dimensioner) også muligt

Vi har også lært Scan ONE at kunne aflæse projekt og/eller afdeling på dine bilag.. Hvis du følger vores retningslinier, aflæser den bedre end man turde håbe på.

Vi vil ikke have dubletter

Når du skal overføre posteringer til regnskabssystemet, kan Scan ONE kontrollere dine bilag for dubletter.. Både fakturaer og kvitteringsbilag, så dette behøver du ikke holde øje med.

Hvorfor vente?

Du vil ikke opleve nogen ventetid i Scan ONE. Hvad enten det er indlæsning af bilag, eller når der skal overføres til dit regnskabsprogram. Data er fremme med det samme, så du altid er ”up to date”.